FABBRI 1905
Webová stránka značky: FABBRI 1905

Všetko sa to začalo manželstvom Gennara Fabbriho a jeho manželky Rachele Buriani , ženy, ktorá vymyslela čarovný recept na vôbec prvú čerešňu Amarena Fabbri. Na začiatku 20. storočia dal Gennaro Fabbri svojej manželke Rachele nádherne zdobenú keramickú vázu, ktorú špeciálne vytvoril slávny keramikár Faenza Riccardo Gatti : malý darček ako poďakovanie za jej najnovší kuchársky výtvor.
Bez vedomia zakladateľa našej spoločnosti a jeho manželky Rachele práve zrodili jedinečný štýl plný chutí a sladkosti, ktorý sa potom dedil z jednej generácie na druhú až do súčasnosti. Racheleho intuícia v kombinácii so vstupom spoločnosti Gennaro, ako v tom najlepšom z Alchemy, spočívala v transformácii tejto myšlienky na úspešný komerčný produkt. Podnikateľský duch spoločnosti Gennaro urobil zo sirupu Amarena Fabbri výraznú formu kreativity a neustálej inovácie, ovocie s nezameniteľnými červenými odtieňmi, ktoré sa malo stať veľvyslancom talianskeho štýlu a vkusu po celom svete.
A teda je to ovocie a téglik - s jeho nezameniteľnou modrou a bielou farbou Faenza - sa dnes stali symbolom Fabbri 1905 v Taliansku a vo viac ako 100 krajinách po celom svete.

Koncentrát s príchuťou zeleného jablka vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601221
Koncentrát s príchuťou višne vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601216
Koncentrát s príchuťou vanilla vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601212
Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu
Kód: 302204
Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu
Kód: 302202
Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu
Kód: 302200
Koncentrát s príchuťou tiramisu vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601211
Koncentrát s príchuťou straciatela vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601230
Koncentrát s príchuťou pomaranč vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601224
Kód: 601210
Kód: 601233
Koncentrát s príchuťou moka vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601240
Koncentrát s príchuťou melón vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601223
Koncentrát s príchuťou marhuľa vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601217
Koncentrát s príchuťou maracuja vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601225
Koncentrát s príchuťou manga vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601235
Koncentrát s príchuťou mandlí vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601200
Koncentrát s príchuťou mandarika vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601236
Koncentrát s príchuťou malina vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601227
Koncentrát s príchuťou lieskový orech vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601215
Koncentrát s príchuťou lesného ovocia vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601229
Kód: 601220
Koncentrát s príchuťou kiwi vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601222
Koncentrát s príchuťou karamel vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601204
Koncentrát s jogurtovou príchuťou vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 600220
Koncentrát s príchuťou jahoda vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601228
Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601219
Koncentrát s príchuťou čokoláda vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601205
Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601202
Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601237
Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601203
Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601201
Koncentrát s príchuťou bielej čokolády vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe....
Kód: 601213
Koncentrát s príchuťou banán vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601218
Koncentrát s príchuťou ananás vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Kód: 601226
Stránka 1 z 1 -
35 položiek celkom