Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

F Maracuja pasta 9225719, 1,5kg

Kód: 601225
27,10 € / balenie 22,58 € bez DPH 18,07 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Možnosti doručenia
Koncentrát s príchuťou maracuja vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Koncentrát s príchuťou maracuja vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F MARACUJA PASTA 9225719 1,5 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe. Zloženie: Cukor, marakujový džús (30%), koncentrovaný ananásový džús, Kyselina citrónová, koncentrát (mrkva, reďkovka, jablko, černica), Prírodná aróma, Stabilizátor - E440 Pektíny, Antioxidant: E300 kyselina L-askorbová. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 70 - 100 g zmrzlinovej pasty/1 l hotového zmrzlinového základu. Vhodné pre výrobu zmrzlín, v potravinárskom priemysle. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1261 kJ/297 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 69 g; z toho cukry 68 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,02 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ochucovacie pasty
Hmotnosť: 1.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: