F Pomaranč pasta 9225743, 1,5kg
Kód: 601224Súvisiaci tovar

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Koncentrát s príchuťou pomaranč vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F POMARANČ PASTA 9225743 1,5 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe. Zloženie: Glukózový sirup, Pomarančový koncentrát (30,2%), Kyselina citrónová, koncentrát (mrkva, reďkovka, jablko, černica, tekvica), Stabilizátor - E440 Pektíny, Prírodná aróma, Regulátor kyslosti - E331 Citrany sodné, Antioxidant: E300 kyselina L-askorbová. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 70 - 100 g zmrzlinovej pasty/1 l hotového zmrzlinového základu. Vhodné pre výrobu zmrzlín, v potravinárskom priemysle. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1193 kJ/281 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g. Sacharidy 64 g; z toho cukry 44 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,8 g. Soľ 0,23 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Ochucovacie pasty |
---|---|
Hmotnosť: | 1.5 kg |

Koncentrát s príchuťou pistácie vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou moka vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

FC ochucovacia pasta Marakuja je vynikajúca pasta, ktorá dokáže tvojim pekárenským a cukrárenským výtvorom dodať bohatú a autentickú chuť marakuje. Pasta je ideálna na pridanie...

Koncentrát s príchuťou lesného ovocia vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Koncentrát s príchuťou straciatela vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Koncentrát s príchuťou kiwi vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou melón vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

FC ochucovacia pasta Jahoda je skvelým spôsobom, ako pridať autentickú chuť jahôd do tvojich pekárenských výrobkov. Táto pasta je silne koncentrovaná, takže stačí len malé...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.