💖SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💍S radosťou oznamujeme špeciálnu akciu k svadobnej sezóne. Využite 8% zľavu na vybrané sladké tartaletky s naším exkluzívnym kupónom: SVADBA8. Ponuka platí do 16.06. Nezmeškajte túto príležitosť osladiť si svadobný deň! 🍰
🎉 Spoznaj novú TopCake polevu so 7% zľavovým kódom TOPCAKEPOLEVY7. Akcia platí do 16.06. 🎉
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

F Toping vanilka, 950g

Kód: 302203
8,20 € / ks 6,83 € bez DPH 8,63 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
19.6.2024
Možnosti doručenia

Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu

Detailné informácie

Podrobný popis

Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu #zloženie#F TOPING S VANILKOVOU PRÍCHUŤOU 9404056_950G Toping s vanilkovou príchuťou. Zloženie: glukózový sirup; cukor; voda; sladené kondenzované MLIEKO; modifikovaný škrob; koncentrát z mrkvy; arómy. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodné pre zdobenie a ochucovanie dezertov, nápojov, zmrzlín.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 950 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1759 kJ/414 kcal. Tuky 0,7 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g. Sacharidy 102 g; z toho cukry 79 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,6 g. Soľ 0,04 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda a kakao
Hmotnosť: 0.95 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: