Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

F Straciatela pasta 9225510, 3,8kg

Kód: 601230
23,10 € / balenie 19,25 € bez DPH 6,08 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Možnosti doručenia

Koncentrát s príchuťou straciatela vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Koncentrát s príchuťou straciatela vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F STRACIATELA PASTA 9225510 3,8 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe.. Zloženie: rastlinný olej (kokosový), Cukor, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (16%), kukuričný škrob, Prírodná aróma. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Ohriať produkt, až kým sa stane tekutým a pridať do zmrzliny.. Vhodné pre výrobu zmrzlín. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 3,8 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2752 kJ/665 kcal. Tuky 58 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 52 g. Sacharidy 30 g; z toho cukry 28 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 3,5 g. Soľ 0,03 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ochucovacie pasty
Hmotnosť: 3.8 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: