Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

F Les. ovocie pasta 9225765, 1,5kg

Kód: 601229
26,70 € / balenie 22,25 € bez DPH 17,80 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia
Koncentrát s príchuťou lesného ovocia vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Koncentrát s príchuťou lesného ovocia vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F LES. OVOCIE PASTA 9225765 1,5 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe. Zloženie: Cukor, Malinový koncentrát (13,6%), černice (5%), jahody (5%), čučoriedky (5%), višne (5%), Kyselina citrónová, koncentrát z mrkvy a ibišteka, Prírodná aróma, Stabilizátor - E440 Pektíny. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pridať 70 - 100 g pasty na každý liter zmesi. Vhodné pre výrobu zmrzlín. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1151 kJ/271 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 63 g; z toho cukry 63 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,6 g. Soľ 0,02 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ochucovacie pasty
Hmotnosť: 1.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: