Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

F Tiramisu pasta 9225416, 1,25kg

Kód: 601211
26,90 € / balenie 22,42 € bez DPH 21,52 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia

Koncentrát s príchuťou tiramisu vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Koncentrát s príchuťou tiramisu vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F TIRAMISU PASTA 9225417 1,25 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe. Zloženie: VAJEČNÉ žĺtka, Glukózový sirup, Cukor, Aróma, Farbivo - E150a Obyčajný karamel, Voda, prášková káva (3,3%), sušená SMOTANA, MLIEKO zahustené sladené (MLIEKO, cukor), rastlinný olej (slnečnicový). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 80 - 100 g zmrzlinovej pasty/1 l hotového zmrzlinového základu. Vhodné pre výrobu zmrzlín, v potravinárskom priemysle. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,25 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1415 kJ/336 kcal. Tuky 11 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 4,2 g. Sacharidy 53 g; z toho cukry 44 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 5,4 g. Soľ 0,07 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ochucovacie pasty
Hmotnosť: 1.25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: