F Tiramisu pasta 9225416, 1,25kg
Kód: 601211Súvisiaci tovar

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?
Podrobný popis
Koncentrát s príchuťou tiramisu vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F TIRAMISU PASTA 9225417 1,25 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe. Zloženie: VAJEČNÉ žĺtka, Glukózový sirup, Cukor, Aróma, Farbivo - E150a Obyčajný karamel, Voda, prášková káva (3,3%), sušená SMOTANA, MLIEKO zahustené sladené (MLIEKO, cukor), rastlinný olej (slnečnicový). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 80 - 100 g zmrzlinovej pasty/1 l hotového zmrzlinového základu. Vhodné pre výrobu zmrzlín, v potravinárskom priemysle. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,25 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1415 kJ/336 kcal. Tuky 11 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 4,2 g. Sacharidy 53 g; z toho cukry 44 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 5,4 g. Soľ 0,07 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ochucovacie pasty |
---|---|
Hmotnosť: | 1.25 kg |

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Koncentrát s príchuťou melón vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou manga vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou lesného ovocia vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou zeleného jablka vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou maracuja vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou vanilla vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.