F Biela čokoláda pasta 9226718, 1,2kg

Kód: 601213
29,30 € / balenie 24,42 € bez DPH 19,53 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
1.8.2024
Možnosti doručenia

Koncentrát s príchuťou bielej čokolády vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Koncentrát s príchuťou bielej čokolády vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie náplní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F BIELA ČOKOLÁDA PASTA 9226718 1,2 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe. Zloženie: SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ, Cukor, rastlinné oleje (kokosový, slnečnicový), kakaové maslo (12,5%), biela ČOKOLÁDA (kakaové maslo, sušené MLIEKO plnotučné, cukor) (5%), škrob, Aróma. parametre použitej bielej čokolády: min. 20% hmotnosti kakaového masla,min. 14% hmotnosti mliečnej sušiny, z toho min. 3,5% hmotnosti mliečneho tuku. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 70 - 100 g zmrzlinovej pasty/1 l hotového zmrzlinového základu. Vhodné pre výrobu zmrzlín, v potravinárskom priemysle. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2411 kJ/579 kcal. Tuky 40 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 28 g. Sacharidy 46 g; z toho cukry 45 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 10,0 g. Soľ 0,35 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ochucovacie pasty
Hmotnosť: 1.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: