Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

F Višňa pasta 9225748, 1,5kg

Kód: 601216
27,30 € / balenie 22,75 € bez DPH 18,20 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia
Koncentrát s príchuťou višne vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Koncentrát s príchuťou višne vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F VIŠŇA PASTA 9225748 1,5 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe. Zloženie: Cukor, Višňový koncentrát (35,9%), koncentrát z hroznovej šťavy, Kyselina citrónová, karamel (glukózový sirup, voda, cukor), Prírodná aróma, Stabilizátor - E440 Pektíny, koncentrát z bazy čiernej, Regulátor kyslosti - E333 Citrany vápenaté. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pridať 70 - 100 g pasty na každý liter zmesi. Vhodné pre výrobu zmrzlín. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1151 kJ/271 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 62 g; z toho cukry 62 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ochucovacie pasty
Hmotnosť: 1.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: