Stužovač šľahačky Smeta-fix, 1kg
Kód: 231101Súvisiaci tovar
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková
Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.
Ovocná zmes vhodná aj ako náplň do výrobkov v pekárskej a cukrárskej výrobe.
Slivkový lekvár vhodný ako plnka do pekárskych a cukrárskych výrobkov
Mix FunCakes pre Red Velvet Cake je vynikajúci mix, ktorý uľahčuje prípravu zamatového nadýchaného koláča alebo cupcakes s príchuťou ľahkej čokolády! Okrem vajec a vody musíš do...
Podrobný popis
Stužovač šľahačky v prášku vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní. #zloženie#SMETA-FIX Stužovač šľahačky v prášku. Zloženie: modifikovaný škrob (zemiakový), Cukor, Stabilizátor - E341 Fosforečnany vápenaté. Môže obsahovať: MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: DR. OETKER, spol. s r.o., Ľadová 3080/14, 811 05 Bratislava, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Smeta-fix 10 g + smotana na šľahanie 200 - 250 g alebo Smeta-fix 1 kg + smotana na šľahanie 20 - 25 kg. Obsah vrecka zmiešať s odmeraným množstvom vychladenej smotany na šľahanie. Ihneď vyšľahať do požadovanej tuhosti, pred servírovaním dať dobre vychladiť.. Vhodný pre cukrársku výrobu na stuženie šľahačkových náplní. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1609 kJ/377 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 94 g; z toho cukry 38 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,07 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Stužovače šľahačky |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - maliny. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - maracuja. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a vločkami z ananásu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - jahody. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou tiramisu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Koncentrát s jogurtovou príchuťou vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Pizzový základ je výborne dochutený na potretie domácej pizze, štanglí...
Stužovač šľahačky v prášku vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou jogurtu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami lieskových orechov. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.