';z.t=+new Date;$. type='text/javascript';e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,'script');

Fond Neutral, 2,5kg

Kód: 231001
22,20 € / balenie 18,50 € bez DPH 8,88 € / 1 kg
Skladom
Termostabilný stabilizátor šľahačky, vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilný stabilizátor šľahačky, vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. #zloženie#FOND NEUTRAL 5 KG Stabilizátor šľahačky (mrazu a topeniu stabilný). Zloženie: Glukóza, Cukor, želatína (hovädzia), Soľ, prírodná vanilková aróma a iné prírodné arómy. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 200 g Fond Neutral, 200 ml voda (cca 20 °C), 1000 g nesladená vyšľahaná čerstvá šľahačka Návod na prípravu: Fond Neutral zmiešať s vodou. Hmotu postupne pridávať do nesladenej vyšľahanej čerstvej šľahačky. Okamžite použiť.. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1574 kJ/370 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 83 g; z toho cukry 83 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 9,3 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie