Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky! Akcia platí do 2.6.
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Fond Eierlikor, 2,5kg

Kód: 230013
21,80 € / balenie 18,17 € bez DPH 4,36 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
30.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

#zloženie#FOND EIERLIKOR 5 KG Stabilizátor šľahačky (mrazu a topeniu stabilný) s prírodnou arómou. Zloženie: Cukor, Glukózový sirup, Hovädzia želatína, Prírodná aróma, farbiaci extrakt zo zeleniny a rastlín (mrkva, kurkuma) , Soľ. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 200 g Fond Eierlikor, 200 ml voda (cca 20 °C), 1000 g vyšľahaná nesladená čerstvá šľahačka Návod na prípravu: Fond Eierlikor zmiešať s vodou. Hmotu postupne pridávať do vyšľahanej nesladenej čerstvej šľahačky. Okamžite použiť.. Vhodný na stužovanie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1640 kJ/386 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 87 g; z toho cukry 85 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 9,3 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: