Fond Jahoda, 2,5kg
Kód: 230007Súvisiaci tovar

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.
Podrobný popis
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - jahody. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. #zloženie#FOND JAHODA 5 KG Stabilizátor šľahačky (mrazu a topeniu stabilný) s prírodnou arómou a kúskami jahôd. Zloženie: Cukor, Glukóza, Hovädzia želatína, granule z jahodovej šťavy (z 26,5 % jahodovej šťavy) (5%), Kyselina - E330 Kyselina citrónová, kúsky jahôd (z 10 % jahôd) (2%), Koncentrát z červenej repy, Prírodná aróma, Soľ. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 250 g Fond Jahoda, 200 ml voda (cca 20 °C), 1000 g nesladená vyšľahaná čerstvá šľahačka. Návod na prípravu: Fond Jahoda zmiešať s vodou. Hmotu postupne pridávať do vyšľahanej nesladenej čerstvej šľahačky. Okamžite použiť. . Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1642 kJ/387 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 87 g; z toho cukry 85 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 8,1 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Stužovače šľahačky |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |

Stužovač šľahačky v prášku vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní.

Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou tiramisu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s jogurtovou príchuťou vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami lesného ovocia. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Termostabilný stabilizátor šľahačky, vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - maliny. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Termostabilný stabilizátor šľahačky s príchuťou citrónu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Stužovač šľahačky v prášku vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní.

Termostabilný stabilizátor šľahačky s príchuťou čokolády. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou jogurtu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.