Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Fond Ananas, 2,5kg

Kód: 230020
22,20 € / balenie 18,50 € bez DPH 8,88 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a vločkami z ananásu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a vločkami z ananásu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. #zloženie#FOND ANANAS 5 KG Stabilizátor šľahačky (mrazu a topeniu stabilný) s prírodnou arómou a vločkami z ananásu. Zloženie: Cukor, Glukóza, Hovädzia želatína, vločky z ananásovej šťavy (zo 17,76 % ananásovej šťavy) (3,7%), Kyselina - E330 Kyselina citrónová, Prírodná aróma, Soľ. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 200 g Fond Ananás, 200 ml voda (cca 20 °C), 1000 g nesladená vyšľahaná čerstvá šľahačka. Návod na prípravu: Fond Ananás zmiešať s vodou. Hmotu postupne pridávať do vyšľahanej nesladenej čerstvej šľahačky. Okamžite použiť.. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1641 kJ/386 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 87 g; z toho cukry 83 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 8,0 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: