Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Fond Lieskový orech, 1kg

Kód: 230009
26,90 € / balenie 22,42 € bez DPH 26,90 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami lieskových orechov. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami lieskových orechov. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. #zloženie#FOND LIESKOVÝ ORECH 5 KG Stabilizátor šľahačky (mrazu a topeniu stabilný) s prírodnou arómou. Zloženie: Cukor, LIESKOVÉ ORECHY (pasta, kúsky) (25%), Glukóza, Hovädzia želatína, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, Protihrudkujúca látka - E551 Oxid kremičitý, Soľ, prírodná vanilková aróma a iné prírodné arómy. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Zmiešať 250 g Fond Lieskový orech s 200 ml vody (cca 20 ˚C). Hmotu postupne pridávať do 1000 g vyšľahanej nesladenej čerstvej šľahačky. Okamžite použiť.. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1974 kJ/469 kcal. Tuky 17 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g. Sacharidy 67 g; z toho cukry 64 g. Vláknina 0,9 g. Bielkoviny 13 g. Soľ 0,90 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: