Čokoláda mliečna Zeylon, 5kg
Kód: 311060Súvisiaci tovar

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....
Podrobný popis
Mliečna čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 36% vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.
Mliečna čokoláda ZEYLON, ako vidieť zo zloženia, obsahuje až 36% kakaa, čo je tým pravým dôvodom pre výraznú čokoládovú chuť. Práve skvelá čokoládová chuť je tá, ktorá je najčastejšie vyhľadávaná medzi tými sladkými. S mliečnou čokoládou ZEYLON vytvoríte dokonalé polevy na hociktorom cukrárskom výrobku alebo bábovke či trenom koláči a povýšite bežné maškrtenie na hriešne dobré.
Mliečna čokoláda ZEYLON je vo forme malých okrúhlych kvapôčiek, a tým je zaistené ľahké a presné dávkovanie ako aj rýchle rozpúšťanie. Keďže ide o drobné ale rovnako veľké kvapôčky, sú často takto v celku prisypávané do hotového cesta na muffiny, bábovky a podobné múčniky.
INFO: Bod topenia mliečnej čokolády je v rozmedzí 48 až 50°C a s vytemperovanou čokoládou pracujeme pri teplote 28 - 29°C.
#zloženie#ČOKOLÁDA MLIEČNA ZEYLON 5 KG Polevová mliečna čokoláda. Zloženie: Cukor, kakaové maslo (26,5%), SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ, Kakaová hmota (9,5%), SUŠENÁ SRVÁTKA (MLIEKO), Bezvodý MLIEČNY TUK, SUŠENÉ MLIEKO PLNOTUČNÉ, emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, Aróma, prírodná vanilková aróma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúr. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať mimo dosahu aromatických látok. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať mimo dosahu aromatických látok. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2349 kJ/561 kcal. Tuky 36 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g. Sacharidy 52 g; z toho cukry 51 g. Vláknina 1,8 g. Bielkoviny 6,8 g. Soľ 0,24 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je veda, ale my ti pomôžeme ju zdolať. Stačí ju natemperovať podľa pokynov na obale a môžeš si vytvoriť vlastné...

Tmavá čokoláda TOBADO s fakt vysokým obsahom kakaovej sušiny (64,5%). Jemne horko-sladká chuť je zárukou dobrej horkej čokoládovej ganáže, lahodných plniek do praliniek, či...

Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skvelá biela čokoláda! Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej...

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je veda, ale my ti pomôžeme ju zdolať. Stačí ju natemperovať podľa pokynov na obale a môžeš si vytvoriť vlastné...

Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skvelá biela čokoláda! Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.