Biela čokoláda Callebaut 1kg

Kód: 311106
13,80 € / ks 11,50 € bez DPH 13,80 € / 1 kg
Objednané
Položka bola vypredaná…

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je veda, ale my ti pomôžeme ju zdolať. Stačí ju natemperovať podľa pokynov na obale a môžeš si vytvoriť vlastné pralinky, čokoládové dekorácie alebo aj plasticku čokoládu.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je veda, ale my ti pomôžeme ju zdolať. Stačí ju natemperovať podľa pokynov na obale a môžeš si vytvoriť vlastné pralinky, čokoládové dekorácie alebo aj plastickú čokoládu. 

Ikonická biela čokoláda!

W2 je ďalším z pôvodných receptov spoločnosti Callebaut, ktorý sa rozrástol do čokolády preferovanej mnohými uznávanými cukrármi. Táto čokoláda je tak belgická, ako len môže byť, pretože sa vyrába prevažne z mlieka od kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestne pestovanej cukrovej repy.

Má príjemnú chuť s výraznými mliečnymi, krémovými, karamelovými a vanilkovými tónmi, ktoré sú v dokonalej rovnováhe.
W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horké, od korenín po bylinky a od ovocia po alkohol.

Vďaka svojej strednej tekutosti je to skvelá všestranná čokoláda. Používa sa v čokoládových tyčinkách alebo dutých figúrkach a prekvapí vás krásnym saténovým leskom a elegantnou textúrou.  A plne sa na ňu spoľahnite pri dochucovaní peny, krémov, zmrzlín, nápojov a poliev.

Bod topenia bielej čokolády je v rozmedzí 40 až 42°C a s vytemperovanou čokoládou pracujeme pri teplote 27 - 28°C.

 #zloženie#BIELA ČOKOLÁDA CALLEBAUT 1KG Biela čokoláda (obsah mliečnej sušiny min. 28%, obsah mliečneho tuku min. 22%, obsah tuku min. 34,3%). Zloženie: cukor (46,5 %); kakaové maslo (29,5 %); sušené MLIEKO plnotučné (23,5 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (e322) (<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1 %). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pred aplikáciu vytemberovať. v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2379 kJ/569 kcal. Tuky 36 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g. Sacharidy 55 g; z toho cukry 55 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 6,0 g. Soľ 0,21 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády a Polevy
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom