Mliečna čokoláda Callebaut 823 (33,6%) 2,5kg

Kód: 311104
44,30 € / ks 36,92 € bez DPH 17,72 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
15.10.2024
Možnosti doručenia

Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonale vyváženú chuť mlieka a kakaa s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 33,6%.

Detailné informácie

Podrobný popis

Mliečna čokoláda Callebaut 823

Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonale vyváženú chuť mlieka a kakaa s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 33,6%.

Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity

Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.

Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?

  • Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
  • Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
  • Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
  • Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
  • Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.

Viac o Callebaut na YOUTUBE.  

Ako si vybrať čokoládu?

 

#zloženie#MLIEČNA ČOKOLÁDA CALLEBAUT 2,5KG Mliečna čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 33,6%; obsah tuku min. 35,1%). Zloženie: cukor (46,5 %); kakaové maslo (29,5 %); sušené MLIEKO plnotučné (23,5 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322)(<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1 %). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pred použitím temperovať. v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2357 kJ/563 kcal. Tuky 36 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g. Sacharidy 51 g; z toho cukry 50 g. Vláknina 2,0 g. Bielkoviny 7,0 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda Callebaut
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: