Čokoláda biela NAPAL, 5kg
Kód: 311050Súvisiaci tovar

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...
Podrobný popis
Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.
Skvelá biela čokoláda!
Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej spoločnosti Chocovic, patriacej do skupiny Callebaut.
Rýchlo a ľahko sa rozpúšťajúca čokoláda, ktorú viete spracovať rôznymi spôsobmi. Jemná, smotanovo biela čokoláda s dokonale vyváženou chuťou. Rovnováha medzi mliečnym tukom a pridaným cukrom v Bielej čokoláde NAPAL predstavuje to ideálne riešenie do každej cukrárskej výroby. S jemným smotanovým, mliečnym a ľahkým karamelovým podtónom vás vynesie do siedmeho neba.
Bielu čokoládu NAPAL možno kombinovať s celou škálou rôznych prísad a príchutí: od kyslých po horké, od korenín po bylinky a od ovocia, cez oriešky až po alkohol.
Vďaka svojej strednej tekutosti je to skvelá všestranná čokoláda. Má krásny saténový lesk a elegantnú textúru. Spoľahlivo ňou dochutíte ľahké peny, krémy, zmrzliny či polevy.
Bod topenia bielej čokolády je v rozmedzí 40 až 42°C a s vytemperovanou čokoládou pracujeme pri teplote 27 - 28°C.
#zloženie#ČOKOLÁDA BIELA NAPAL Biela čokoláda (podiel kakaovej sušiny min. 29,6 %). Zloženie: Cukor, Kakaové maslo (31,5%), SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ (19,5%), Bezvodý MLIEČNY TUK (4%), emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, Prírodná vanilková aróma, Aróma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2375 kJ/568 kcal. Tuky 35 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g. Sacharidy 55 g; z toho cukry 55 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 6,9 g. Soľ 0,18 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |
Položka bola vypredaná… |

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je veda, ale my ti pomôžeme ju zdolať. Stačí ju natemperovať podľa pokynov na obale a môžeš si vytvoriť vlastné...

Čokoláda tmavá ARRIBA 5kg s výraznou charakteristickou chuťou čokolády, ktorú jej zabezpečuje vysoký podiel kakaovej sušiny a kakaového masla. Krásne tmavá, hodvábne...

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je pre začiatočníkov výzva, ale taká krásne voňavá, hodvábne lesklá, jemne mliečna ako aj sladká. Na začiatku je to...

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je veda, ale my ti pomôžeme ju zdolať. Stačí ju natemperovať podľa pokynov na obale a môžeš si vytvoriť vlastné...

Mliečna čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 36% vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.

Chladiaci sprej je nevyhnutná pomôcka pri práci s čokoládou. Či už staviaš čokoládovú sochu alebo kvet, zachladíš si to so sprejom hneď!

Sprej na tortu, cupcake, medovníky a iné. Sprejom dosiahneš rovnomerné nafarbenie väčšieho povrchu pri, ktorom ti môžu farby riedené s alkoholom zanechávať čmuhy.

Mliečna čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 36% vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.