Čokoláda tmavá TOBADO, 5kg
Kód: 311032Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Tmavá čokoláda TOBADO s fakt vysokým obsahom kakaovej sušiny (64,5%). Jemne horko-sladká chuť je zárukou dobrej horkej čokoládovej ganáže, lahodných plniek do praliniek, či iných cukrárskych výtvorov. :) Taktiež ju vieš použiť všade tam, kde chceš dosiahnúť výrazný farebný ako aj chuťový kontrast. Môžeš tak ideálne vybalansovať sladkosť produktu s horko-sladkou a výraznou chuťou tmavej čokolády TOBADO.
Bod topenia tmavej čokolády je v rozmedzí 50 až 55°C a s vytemperovanou čokoládou pracujeme pri teplote 29 - 30°C.
Prinášame ti inšpiráciu, ako tento produkt využiť:
#zloženie#
ČOKOLÁDA TMAVÁ TOBADO Ľahko rozpustná tmavá polevová čokoláda (podiel kakaovej sušiny min. 64,5 %). Zloženie: Kakaová hmota, Cukor, kakaové maslo, emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma. Obsah kakaovej sušiny: min. 64,5 %, beztukovej kakaovej sušiny: min. 25,2 %, kakaového masla: min. 39,3 % Môže obsahovať: MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať mimo dosahu aromatických látok. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať mimo dosahu aromatických látok. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2323 kJ/555 kcal. Tuky 40 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 24 g. Sacharidy 36 g; z toho cukry 33 g. Vláknina 1,0 g. Bielkoviny 7,0 g. Soľ 0,01 g.
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.