Horká čokoláda Callebaut 811 (54,5%) 2,5kg
Kód: 311101Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Horká čokoláda Callebaut 811
Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 811, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným vanilkovým podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. S ideálnou viskozitou je ideálna pre prípravu ganáží, na polevu, do praliniek, ozdôb a horúcej čokolády (za 90 sekúnd).
Táto profesionálna čokoláda je vyrobená z najlepších západoafrických kakaových bôbov, hlavne odrody Forastero. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Obsah kakaa 54,5%.
O výrobcovi Callebaut: Symbol kvality a autenticity
Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.
Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?
- Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
- Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
- Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
- Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
- Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.
Ako si vybrať čokoládu?
#zloženie#HORKÁ ČOKOLÁDA CALLEBAUT 2,5KG Horká čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 54,1%; obsah tuku min. 35,1%). Zloženie: kakaová hmota (43 %); cukor (43 %); kakaové maslo (13 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322) (<1 %); prírodná aróma: vanilková (<1 %). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2303 kJ/550 kcal. Tuky 37 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g. Sacharidy 46 g; z toho cukry 43 g. Vláknina 8,0 g. Bielkoviny 5,0 g. Soľ 0,10 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Callebaut čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.