Extra horká čokoláda Callebaut (70,5%) 2,5kg

Kód: 311109
Trvalo znížená cena
Značka: Callebaut
39,30 € / ks 32,75 € bez DPH 15,72 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
1.8.2024
Možnosti doručenia

Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 70-30-38, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným ovocným podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 70,5%.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Extra horká čokoláda Callebaut

Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 70-30-38, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným ovocným podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 70,5%.

Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity

Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.

Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?

  • Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
  • Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
  • Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
  • Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
  • Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.

Viac o Callebaut na YOUTUBE.  

Ako si vybrať čokoládu?

 

#zloženie#Extra horká čokoláda Callebaut 2,5kg Horká čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 70,5%; obsah tuku min. 39%)Kakaová hmota; kakaový prášok (72%); cukor; emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322) (<1 %); prírodná aróma: vanilková (<1 %)VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G PRODUKTU Energia 2259kJ Energia 540kcal Tuky 39g Z toho nasýtené mastné kyseliny 23g Sacharidy 31g Z toho cukry 26g Bielkoviny 8,8 g Soľ 0,20g Vláknina <0,5gVÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G PRODUKTU Energia 2259kJ Energia 540kcal Tuky 39g Z toho nasýtené mastné kyseliny 23g Sacharidy 31g Z toho cukry 26g Bielkoviny 8,8 g Soľ 0,20g Vláknina <0,5gPodiel vody g#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda Callebaut
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: