Karamelová čokoláda Callebaut Gold (30,4%) 2,5kg
Kód: 311102Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Karamelová čokoláda Callebaut Gold
Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonalú karamelovo-kakaovú chuť s s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 30,4%.
Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity
Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.
Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?
- Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
- Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
- Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
- Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
- Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.
Ako si vybrať čokoládu?
#zloženie#KARAMELOVÁ ČOKOLÁDA CALLEBAUT GOLD 2,5KG Karamelová čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 54,5%; obsah tuku min. 35,1%). Zloženie: kakaové maslo (30 %); cukor (29 %); sušené MLIEKO (25 %); LAKTÓZA (5,5 %); sušená SRVÁTKA (5 %); sušené MLIEKO odtučnené (2,5 %); karamel (2 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1%). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2303 kJ/550 kcal. Tuky 37 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g. Sacharidy 46 g; z toho cukry 43 g. Vláknina 8,0 g. Bielkoviny 5,0 g. Soľ 0,10 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Callebaut čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Video: | https://www.youtube.com/watch?v=vgqZSf4F82Q |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.