Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC prachová farba Milk chocolate (hnedá)

Kód: 521225
2,30 € / ks 1,92 € bez DPH 1 150 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
22.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho alkoholu, vznikne tak tekutá farba na maľovanie.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 g.

Detailné informácie

Podrobný popis

Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho alkoholu, vznikne tak tekutá farba na maľovanie.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 g.#zloženie#FC PRACHOVÁ FARBA MILK CHOCOLATE (HNEDÁ) Farba do potravín. Zloženie: farbivá: E102, E104, E132. E102, E104 môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho alkoholu, vznikne tak tekutá farba na maľovanie (max. 1,2 g/kg).. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Prachové farby
Hmotnosť: 0.002 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: