FC prachová farba Dark chocolate (hnedá)

Kód: 521215
Akcia
Značka: FunCakes
2,60 € –15 %
5253 fc prachova farba dark chocolate hneda
2,60 € –15 % 2,20 € / ks 1,83 € bez DPH 1 100 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
17.10.2024
Možnosti doručenia
Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho alkoholu, vznikne tak tekutá farba na maľovanie.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 g.

Detailné informácie

Podrobný popis

Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho alkoholu, vznikne tak tekutá farba na maľovanie.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 g.#zloženie#FC PRACHOVÁ FARBA DARK CHOCOLATE (HNEDÁ) Farba do potravín. Zloženie: farbivá: E129, E110, E133, E151. E129, E110 môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho alkoholu, vznikne tak tekutá farba na maľovanie (max. 1,25 g/kg).. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,5 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Prachové farby
Hmotnosť: 0.002 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: