Jedlé striebro - list
Kód: 340045Súvisiaci tovar

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
#zloženie#JEDLÉ STRIEBRO - LIST . Zloženie: Farbivo - E174 Striebro. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Aplikujeme jemným potretím pomocou štetca na požadovaný povrch.. . Skladovanie: Skladujte v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 6,26 g. #zloženie#

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 23 karátovým jedlým striebrom! Skvelé na svadobné torty. 80 x 80 mm x 1 mm.

Gél na lepenie jedlých obrázkov na tortu. Stačí naniesť rovnomerne v tenkej vrstve za zadnú stranu obrázku a nalepiť ho na tortu.

Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar...

FunCakes prášok do pečiva obsahuje tú pravú zmes hydrogenuhličitanu sodného a kyseliny vínnej a dá sa použiť ako kypriaci prostriedok v mnohých receptoch. Použite ako droždie v...

Kypriaci prášok do pečiva, vhodný pre potravinársky priemysel.

Prídavná látka E500(ii) vhodná pre potravinársky priemysel.

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou žltou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou ružovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

FC glukózový sirup je nevyhnutným pomocníkom pri príprave sladkých receptov ako sú dezerty, cukríky, torty a marmelády. Pomáha predchádzať tvorbe cukrových kryštálov a dodáva...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.