Jedlé striebro - list
Kód: 340045Súvisiaci tovar

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?
Podrobný popis
#zloženie#JEDLÉ STRIEBRO - LIST . Zloženie: Farbivo - E174 Striebro. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Aplikujeme jemným potretím pomocou štetca na požadovaný povrch.. . Skladovanie: Skladujte v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 6,26 g. #zloženie#

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 23 karátovým jedlým striebrom! Skvelé na svadobné torty. 80 x 80 mm x 1 mm.

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Marcipán Odense obsahuje až 63% mandlí. Poznáte marcipán s vyšším obsahom mandlí? My nie. Ak poznáte dajte nám vedieť? :-) Firma Odense je TOP na svete vo výrobe marcipánu.

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 24karátovým zlatým listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty. Rozmer: 8x8cm

Vyrobte si krásne tortové dekorácie a vytvorte dizajnové prvky v jasnej farbe: drahokamy, okná, mozaiky, geodetické koláče. FunCakes Isomalt je možné zohriať bez straty...

Škorica mletá vhodá pre pekársky a cukrársky priemysel.

Arabská guma sa používa ako zahusťovadlo, stabilizátor, emulgátor a zvlhčovadlo. Väčšinou pôsobí v kombinácii s inými gélmi. Využíva sa predovšetkým pri výrobe cukroviniek,...

NUGÁT - Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.