Cacao Barry Plein Arôme kakaový prášok (100%) 1kg

Kód: 310018
Akcia
Značka: Callebaut
17,90 € –1 %
CB330355 0 2900d2957ed7381951dc53354b754597
17,90 € –1 % 17,70 € / ks 14,75 € bez DPH 17,70 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Cacao Barry Plein Arôme je 100% kakaový prášok s intenzívnou kakaovou chuťou a jemnou textúrou. Prášok má teplú, červenohnedú farbu a pevnú čokoládovú chuť. Jeho vysoká kvalita a všestrannosť ho robia ideálnym základom pre všetky druhy dezertov, pričom ponúka záruku autentickej chuti kakaa.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento kakaový prášok je špeciálny pre svoju 100% čistú a intenzívnu chuť, ktorá poskytne dezertom niečo jedinečné.

Kakaový prášok je neoddeliteľnou súčasťou pri príprave čokoládových koláčov, tort, zákuskov a mnohých iných dezertov. Plein Arôme 100% kakaový prášok  od Cacao Barry je obľúbený medzi profesionálnymi cukrármi pre svoju kvalitu a vynikajúcu chuť.

S Cacao Barry Plein Arôme 100% kakaovým práškom budú tvoje dezerty nielen chutné, ale aj plné autentickej kakaovej arómy. S týmto kakaovým práškom budeš mať vždy po ruke tajnú zbraň pre dokonalý cukrársky zážitok.

Prinášame ti inšpiráciu vo forme videoreceptu, ako kakao využiť!

 
 

 

#zloženie#

CACAO BARRY PLEIN ARÔME KAKAOVÝ PRÁŠOK (100%) 1KG
Kakaový prášok. Zloženie: kakaový prášok; E501i (100%). Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. pečenie. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v chlade a suchu. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal

Výživové údaje na 100 g:
Energia 1627 kJ
389 kcal
Tuky 23 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 14 g
Sacharidy 9,1 g
z toho cukry <0,5 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 20 g
Soľ <0,01 g
Hmotnosť: 1 kg

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: