Vanilkový prášok BIO 10g
Kód: 510527Súvisiaci tovar

Vanilková pasta so semiačkami z bourbonskej vanilky. Vanilková pasta má mnohé výhody oproti vanilkovým strukom, z ktorých je vyrábaná. Vďaka svojej jemnej textúre je...

Vanilkové struky z bourbonskej vanilky - BIO.

Plastová tácka pod dezert biela 6x14 cm 100ks v balení. Materiál: plast.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.
Podrobný popis
Tento vanilkový prášok je vyrobený z pomletej vysoko kvalitnej bourbonskej vanilky. Vďaka svojej konzistencii dodáva jedlu intenzívnu chuť vanilky, ktorá sa z prachu uvoľňuje veľmi ľahko. Aj ty si ním môžeš ochutiť koktail, puding, koláč, zmrzlinu alebo iný dezert.
Vanilka má svoj pôvod v Mexiku a je plodom orchidei. Francúzsky cestovatelia ju priniesli na africký ostrov Madagaskar v 19. storočí a odvtedy je po celom svete toto výnimočné korenie spájané s ostrovom. Dnes je Madagaskar vedúcim producentom vanilky vo svete. V Mexiku bol kvet vanilky opeľovaný takzvanou včelou Melipona. Vďaka Almondovi Albiusovi, ktorý zistil, žemkvety sa dajú opeľovať aj ručne, sa vanilka môže produkovať v akejkoľvek tropickej oblasti, aj bez tejto špecifickej včely. Ručné opeľovanie je však pri vanilke veľmi náročné a delikátne, pretože sa musí uskutočniť práve keď sú kvety rozkvitnuté tesne po západe slnka. Dôvodom je, že kvety majú veľmi krátky život a odpadnú počas nastávajúcej noci. Aj preto je toto korenie také vzácne.
Firma Eurovanille sa už viac ako 30 rokov špecializuje na spracovávanie vanilky. Všetky procesy spojené s výrobou sa odohrávajú v špeciálnej továrni na severe Francúzska. Všetky produkty sú prírodné, nie sú do nich teda pridané vanilkové arómy ani dochucovadlá.
#zloženie#VANILKOVÝ PRÁŠOK BIO 10G BIO Vanilkový prášok (sterilizovaný parou vo vákuu). Zloženie: BIO Bourbon vanilkové struky mleté. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovenská republika. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Na dochutenie sladkých jedál, na prípravu dezertov, krémov, koktejlov, ochutených chladných i horúcích nápojov, zmzlín a čokolád. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnkom a teplom. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 10 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1280 kJ/309 kcal. Tuky 11 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g. Sacharidy 28 g; z toho cukry 6,8 g. Vláknina 40 g. Bielkoviny 5,8 g. Soľ 0,08 g.#zloženie#

Návod na použitie / dávkovanie: Perleťovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho...

Vanilkové struky z bourbonskej vanilky - BIO.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Fc posyp Lentilky sú ideálne na ozdobenie vašich domácich pochúťok ako sú košíčky, šišky alebo koláčiky.Sú v rôznych farebných cukríkových škrupinách s lahodnou čokoládovou...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.