Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Mousse z mliečnej čokolády Callebaut 800g

Kód: 213201
17,40 € / ks 14,50 € bez DPH 21,75 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Čokoládový mousse, čokoládový krém či poleva zo svetoznámej firmy Callebaut je delikátny krém, ktorý zvládne každá gazdinka rýchlo a jednoducho. Tento mousse je plný chuti a obsahuje až 70 % čokolády. Stačí postupovať podľa návodu, ktorý nájdeš v záložke ZLOŽENIE.

Detailné informácie

Podrobný popis

Mousse, ktorý zvládne každá gazdinka rýchlo a jednoducho. Stačí postupovať podľa návodu, ktorý nájdeš v záložke ZLOŽENIE. #zloženie#MOUSSE Z MLIEČNEJ ČOKOLÁDY CALLEBAUT 800G pena z mliečnej čokolády (70%). Zloženie: čokoláda 70% (kakaová hmota 36,0%, sušené odtučnené MLIEKO 28,5%, cukor 24,0%, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku 10,5%, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín <1%, prírodná vanilková aróma <1%), cukor, glukózový sirup, úplne hdrogenovaný rastlinný tuk (palmojadrový) , MLIEČNE bielkoviny, emulgátor: E471, stabilizátor: E340ii, emulgátor: E472a. Môže obsahovať: GLUTÉN. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Poriadne zmiešajte obsah jedného balenia s 1 litrom studeného mlieka. Šľahajte pri plnej rýchlosti 5 minút a vložte do chladničky a nechajte vychladnúť minimálne 2 hodiny. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladujte v čistom a suchom prostredí Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 800 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1968 kJ/470 kcal. Tuky 22 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 16 g. Sacharidy 51 g; z toho cukry 49 g. Vláknina 7,3 g. Bielkoviny 13 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 0.8 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: