Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Silikónová forma Tartufino n.15 pr. 25 mm

Kód: 860817
Novinka
Značka: Silikomart
13 € –11 %
11430 3 silikonova forma tartufino n 15 pr 25 mm
13 € –11 % 11,50 € / ks 9,58 € bez DPH 11,50 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
23.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
SILIKÓNOVÁ FORMA NA 3D ČOKOLÁDY Malé čokoládové maškrty, ktoré vás prekvapia originálnym 3D tvarom! 
Vďaka Silikomartu sa už čokoláde medze nekladú: každá dutina formy je opatrená špeciálnym vnútorným okrajom,
ktorý dodáva základu vašich výtvorov jemne zaoblený tvar. Malé rafinované potešenie pre oko aj pre chuťové bunky!
Objem:15 x 8 ml Celk.: 120 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

SILIKÓNOVÁ FORMA NA 3D ČOKOLÁDY Malé čokoládové maškrty, ktoré vás prekvapia originálnym 3D tvarom!
Vďaka Silikomartu sa už čokoláde medze nekladú: každá dutina formy je opatrená špeciálnym vnútorným okrajom,
ktorý dodáva základu vašich výtvorov jemne zaoblený tvar. Malé rafinované potešenie pre oko aj pre chuťové bunky!
Objem:15 x 8 ml Celk.: 120 ml

Forma je vybavená revolučným vnútorným okrajom, ktorý dodáva základu vašich prípravkov ľahko zaoblený tvar.
Vyrobené z tekutého silikónu LSR
Použiteľné v teplotnom rozsahu od – 60°C do + 230°C.
Dá sa vybrať z rúry/mikrovlnnej rúry a ihneď vložiť do chladničky s mrazničkou a naopak.
Na vymastenie foriem nie je potrebné maslo ani iné tuky.

#zloženie#
860817 SILIKÓNOVÁ FORMA TARTUFINO N.15 PR. 25 MM
Forma na čokoládové guličky 15 x 8 ml s priemerom 25 mm (rozmery: 112 mm x 240 mm x h 27 mm). Výrobca: Silikomart S.r.l. (cakesupplies), Pianiga VE Via Tagliamento 78, 30030 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Forma je vhodná do rúry, chladničky a umývačiek riadu. Je vhodná pre teploty od -60°C do +230°C.. . Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: