Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Silikónová forma donutky 6ks 30SF012

Kód: 860887
7,80 € / ks 6,50 € bez DPH
Vypredané
Môžeme doručiť do:
29.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Silikónová forma zaujímavého tvaru ti poslúži pre vytváranie luxusných dezertov ale aj na obyčajnú zmrzlinu.

Silikónová forma na potraviny ideálna na všetky druhy prípravy, sladké aj slané.
Vysoko kvalitný nepriľnavý silikón umožňuje ľahké a presné vyberanie z formy.

Vhodné na použitie v rúre až do teplôt od -60°C do + 230°C

Rozmer formy: 297 x 176 mm

Počet a veľkosť dohutky: 6ks/62ml

 

Detailné informácie

Podrobný popis

YUMMY.sk Ti ponúka množstvo silikónových foriem netradičných tvarov. Silikónová forma je vhodná nielen na pečenie zaujímavých dezertov, ale aj napríklad na výrobu jednoduchej zmrzliny. Je vyrobená z odolných materiálov a tak je vhodná do rúry aj do mrazničky. Zo silikónovej formy sa dezerty vyberajú s ľahkosťou, pretože je vyrobená z pružných materiálov. Poteš aj Ty svoju rodinku a priprav niečo nové, netradičné.

Silikónová forma zaujímavého tvaru ti poslúži pre vytváranie luxusných dezertov ale aj na obyčajnú zmrzlinu.

Silikónová forma na potraviny ideálna na všetky druhy prípravy, sladké aj slané.
Vysoko kvalitný nepriľnavý silikón umožňuje ľahké a presné vyberanie z formy.

Vhodné na použitie v rúre až do teplôt od -60°C do + 230°C

Rozmer formy: 297 x 176 mm

Počet a veľkosť dohutky: 6ks/62ml

 

 

#zloženie#860887
SILIKÓNOVÁ FORMA DONUTKY 6KS 30SF012
Silikónová forma donutky . Distribútor: Martellato S.r.l., Via Rovigo, 1/B, 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodné v cukrárstve. Vhodné do rúr, šokových ochladzovačov, od -60°C do +230°C.. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: