OD Posyp chrumkavé lesné ovocie 75 g

Kód: 340281
3,90 € / ks 3,25 € bez DPH 5,20 € / 100 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
19.12.2024
Možnosti doručenia

Posyp chrumkavé lesné ovocie je perfektnou formou dekorácie, s ktorou dodáš torte, cupcakes, zmrzline či iným dezertom nielen jedinečný vzhľad, ale aj chuť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Posyp chrumkavé lesné ovocie je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

Urob z tvojich dezertov umelecké diela! Posyp je nielen chutný, ale aj krásny. Ozdob ním svoje torty a vytvorte jedinečné a očarujúce dezerty, ktoré ohromia každého.

Nekonečné možnosti použitia! Posyp z lesného ovocia je všestranný a hodí sa na všetky druhy dezertov. Môžete ho použiť na torty, cupcakes, zmrzlinu, jogurty a mnoho ďalších.

Tipy na použitie:

  • pridaj ho do jogurtu alebo müsli,
  • použite ho ako posyp na zmrzlinu,
  • ozdob ním torty či cupcakes.

#zloženie# OD POSYP CHRUMKAVÉ LESNÉ OVOCIE 75 G. Posyp chrumkavé lesné ovocie. Zloženie: cukor, glukózový sirup, prírodná aróma, koncentrát z bazy čiernej, regulátor kyslosti: E330, rastlinný olej (slnečnicový), povlaková látka: E901, farbivá: E153, E163.    Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodný pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.   Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1677 kJ/401 kcal; Tuky <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g; Sacharidy 98 g, z toho cukry 97 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ  <0,01 g. Hmotnosť: 75 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Perličky a posypy
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: