Tartaletka okrúhla - svetlá; ø 74mm, 100ks
Kód: 130406Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Jemné, ľahké, svetlé tartaletky s vrubkovaným okrajom pripravené k okamžitému plneniu.
Vhodné plniť sladkými náplňami.
Tartaletky sú vhodné na studenú aj teplú kuchyňu, možné zapekať všetky druhy až do 180’C.
Rozmer: pr. 74mm (výška 20 mm)
Trvanlivosť: cca 12 mesiacov
Balenie: 100ks
Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.
Výživové údaje na 100 g: Energia 1939 kJ/ 461 kcal; Tuky 17 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,8 g; Sacharidy 68 g, z toho cukry 22 g; Vláknina 1,7 g; Bielkoviny 8,6 g; Soľ 0,63 g
Tartaletky precízne balíme aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave.
#zloženie#TARTALETKA OKRÚHLA SVETLÁ PR.74MM - 100KS Tartaletka okrúhla svetlá pr. 74 mm (výška 20 mm). Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinné oleje a tuky (palmové, slnečnicové); cukor; VAJCIA; voda; invertný cukrový sirup; emulgátor: slnečnicový lecitín E322; kukuričný škrob; soľ; aróma. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, HORČICA. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: FB s.r.l., Via Montello 23, 31040 Nervesa della Battaglia, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: . Vhodná pre výrobu cukrárskych dezertov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: . Výživové údaje na 100 g: Energia 1939 kJ/461 kcal. Tuky 17 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 8,8 g. Sacharidy 68 g; z toho cukry 22 g. Vláknina 1,7 g. Bielkoviny 8,6 g. Soľ 0,63 g.#zloženie#
Takto sú zabalené, priamo od výrobcu:
Dodatočné parametre
Kategória: | TARTALETKY |
---|---|
Značka: | Hermes |
Balenie: | Box |
Tvar: | Okrúhla |
Chuť: | Svetlá |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.