OD Posyp čokoládový s príchuťou karamelu 70 g
Kód: 340282Súvisiaci tovar

Mix arašidového masla, kokosového karamelu, odtučneného kakaa s kúskami himalájskej soli ťa dostane na prvú lyžičku

Nátierka z Lieskoorieškového krému, odtučneného kakaa, dosladený kvalitným kokosovým cukrom. Najviac poteší naších najmenších

Belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej...

Magnetka Spiderman. Po nalepení špajdle ju viete použiť aj ako zápich na tortu

Orechový krém, ktorý vznikol spojením arašidov s kokosovým krémom. Arašidy sú krásne tekuté a kokosová dužina celý mix príjemne osladí

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes sú...

Magnetka Vláčik Tomáš. Po nalepení špajdle ju viete použiť aj ako zápich na tortu

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...
Podrobný popis
Posyp čokoládový s príchuťou karamelu je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.
#zloženie# OD POSYP CHRUMKAVÉ LESNÉ OVOCIE 75 G. Posyp chrumkavé lesné ovocie. Zloženie: cukor, glukózový sirup, prírodná aróma, koncentrát z bazy čiernej, regulátor kyslosti: E330, rastlinný olej (slnečnicový), povlaková látka: E901, farbivá: E153, E163. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodný pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1677 kJ/401 kcal; Tuky <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g; Sacharidy 98 g, z toho cukry 97 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ <0,01 g. Hmotnosť: 75 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | CUKRÁRSKE POTREBY |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |

Belgická čokoláda Callebaut Ruby, receptúra no. RB1, ponúka dokonalú chuť kakaa so sviežimi ovocnými tónmi a vzrušujúcim kyslastým nádychom. Čokoláda je vyrobená z...

Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty.

Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty.

Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty.

Gélová farba 28g Wilton – Orange (oranžová) s hmotnosťou 28g je tvojou ideálnou voľbou pre dodanie nádherného oranžového odtieňa. Táto koncentrovaná farba je perfektná na...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Štvorcový chladiaci stojan ideálny na polevu a chladenie koláčov. Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, s nožičkami pre ľahkú prácu, je odolné voči vysokým teplotám. Vhodné do...

Posyp mini perly je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.