Nugát, 1kg
Kód: 331000Súvisiaci tovar

Mix arašidového masla, kokosového karamelu, odtučneného kakaa s kúskami himalájskej soli ťa dostane na prvú lyžičku

Nátierka z Lieskoorieškového krému, odtučneného kakaa, dosladený kvalitným kokosovým cukrom. Najviac poteší naších najmenších

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu. #zloženie#NUGÁT 6 KG Nugát. Zloženie: Cukor, LIESKOVÉ ORECHY (31%), úplne hydrogenovaný rastlinný olej (palmo-jadrový), deproteinovaná sušená SRVÁTKA (obsahuje LAKTÓZU a MLIEKO), Kakaová hmota, MLIEČNY CUKOR, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, Kakaové maslo, emulgátor: E322 slnečnicový lecitín, E492, Prírodná vanilková aróma, Aróma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný na použitie v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2333 kJ/557 kcal. Tuky 36 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 16 g. Sacharidy 52 g; z toho cukry 51 g. Vláknina 3,6 g. Bielkoviny 5,6 g. Soľ 0,15 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |

Pektín - želatína FunCakes je prášok používaný ako želírovacie činidlo. Ideálne pre ovocné pasty, džemy, želé a náplne do koláčov.

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie...

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Olej na vymastenie plechov: Kvalitný rastlinný olej v spreji s objemom 600 ml uľahčí a urýchli pečenie a varenie. Olej bol vyvinutý pre profesionálnych pekárov, firmou,...

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a čiernou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom....

tylo sa dá použiť na výrobu modelovacej pasty, kvetinovej pasty a jedlého lepidla. Dátum spotreby: 31.1.2023

Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.