Nugát 150g
Kód: 331001Súvisiaci tovar

Mix arašidového masla, kokosového karamelu, odtučneného kakaa s kúskami himalájskej soli ťa dostane na prvú lyžičku

Nátierka z Lieskoorieškového krému, odtučneného kakaa, dosladený kvalitným kokosovým cukrom. Najviac poteší naších najmenších

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková
Podrobný popis
Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.
#zloženie#331001
NUGÁT 150 G
Nugát. Zloženie: cukor, LIESKOVÉ ORECHY (33 %), kakaové maslo, deproteinovaná sušená SRVÁTKA (obsahuje LAKTÓZU a MLIEKO), kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, emulgátor: lecitíny (E322), prírodná vanilková aróma . Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný na použitie v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2313 kJ
553 kcal
Tuky 35 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 10,0 g
Sacharidy 52 g
z toho cukry 51 g
Vláknina 4,0 g
Bielkoviny 5,8 g
Soľ 0,09 g
Hmotnosť: 150 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Kypriaci prášok do pečiva, vhodný pre potravinársky priemysel.

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a zlatou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru...

Prášková potravinárska bravčová želatína určená pre potravinársky priemysel.

Kráľovská glazúra alebo inak nazvaný Royal Icing používajú skúsené cukrárky veľmi často. Vytvoríš z neho jemnú bielkovú polevu či už na medovníky alebo aj na tortu. Je vhodný na...

Jedlé lepidlo ti pomôže, keď nebudeš vedieť ako spojjiť modelovanú postavičku alebo kvietok. Taktiež pri pripevňovaní perličiek na tortu je to veľký pomocník.

FunCakes prášok do pečiva obsahuje tú pravú zmes hydrogenuhličitanu sodného a kyseliny vínnej a dá sa použiť ako kypriaci prostriedok v mnohých receptoch. Použite ako droždie v...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie...

Jedlé lepidlo je vhodné na lepenie dekoráciu na tortu alebo aj ako pomôcka pri modelovaní. Jedonducho štetcom naneste požadované množstvo na daný povrch.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.