Ovocie v želé - mango-marakuja 6kg
Kód: 205615Súvisiaci tovar

Termostabilná ovocná náplň s obsahom čiernych ríbezlí 60% vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.

Termostabilná ovocná náplň s obsahom čiernych ríbezlí 60% vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.

Termostabilná ovocná náplň s obsahom višní 60% vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.

FC Deco Melts žltý - príchuť mango sú vynikajúce čokoládové dukátiky, ktoré môžeš použiť na výrobu čokoládových ozdôb, praliniek, zdobených cukroviniek a na mnoho ďaľších. Majú...

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?
Podrobný popis
Termostabilná ovocná náplň s obsahom 45%mango a 5%marakuja vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.
#zloženie#
PLNKA MANGO-MARAKUJA PREMIUM
Náplň mango - marakuja s kúskami ovocia (obsah manga: 45%, marakuje: 5%), s pridaným cukrom, termostabilná.. Zloženie: mango (45%), cukor, voda, marakuja (5%), modifikovaný škrob, regulátor kyslosti: kyselina citrónová (E330), mliečnan vápenatý (E327), citrany sodné (E331); antioxidant: kyselina askorbová (E300); zahusťovadlo: guma gellan (E418); konzervačná látka: sorban draselný (E202) . Môže obsahovať: MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. produkt vhodný do pekárskej a cukrárskej výroby.. Skladovanie: Teplota: min. 0.0°C, max. 25.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 75%. Tmavnutie produktu počas skladovania je prirodzeným javom, ktorý neznamená zníženú kvalitu produktu. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 4.0°C, max. 10.0°C. po otvorení spotrebujte do 7 dní. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 571 kJ
135 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 32 g
z toho cukry 31 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,13 g
Hmotnosť: 6 kg
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ovocie v géli |
---|---|
Hmotnosť: | 6 kg |

Termostabilná ovocná náplň s obsahom čiernych ríbezlí 60% vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.

Termostabilná ovocná náplň s obsahom čiernych ríbezlí 60% vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.

Termostabilná ovocná náplň s obsahom višní 60% vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.

Termostabilná ovocná náplň s obsahom čiernych ríbezlí 60% vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.

Termostabilná náplň s obsahom čerešní 67% vhodná pre gastronómiu, cukrársku a pekársku výrobu.

Termostabilná náplň s obsahom lesného ovocia (červené ríbezle, jahody, černice, maliny, čučoriedky) 60% vhodná pre gastronómiu, cukrársku a pekársku výrobu.

Termostabilná ovocná náplň s obsahom čučoriedok 60%, vhodná pre cukrársku výrobu a gastronómiu.

Termostabilná ovocná náplň s obsahom jahoda 60%, vhodná pre cukrársku výrobu a gastronómiu.

Termostabilná ovocná náplň z černíc, čučoriedok, jahôd, čiernych ríbezlí a višní, vhodná pre cukrársku výrobu a gastronómiu.

Termostabilná ovocná náplň s obsahom čiernych ríbezlí 60% vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.