Ovocie v želé - mango-marakuja 6kg

Kód: 205615
43,70 € / balenie 36,42 € bez DPH 7,28 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
1.8.2024
Možnosti doručenia

Lahodná ovocná náplň. Svieža, sladkokyslá, autentickosť ovocia dokazujú kocky manga a celé čierne zrniečka marakuje. Termostabilná ovocná náplň s obsahom 45%mango a 5%marakuja vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov. Rezy, tartaletky alebo croisanty naplnené touto náplňou budú originálne a prekvapia svojou chuťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilná ovocná náplň s obsahom 45%mango a 5%marakuja vhodná pre ďalšie spracovanie a ako náplň do pekárskych a cukrárskych výrobkov.

#zloženie#
PLNKA MANGO-MARAKUJA PREMIUM
Náplň mango - marakuja s kúskami ovocia (obsah manga: 45%, marakuje: 5%), s pridaným cukrom, termostabilná.. Zloženie: mango (45%), cukor, voda, marakuja (5%), modifikovaný škrob, regulátor kyslosti: kyselina citrónová (E330), mliečnan vápenatý (E327), citrany sodné (E331); antioxidant: kyselina askorbová (E300); zahusťovadlo: guma gellan (E418); konzervačná látka: sorban draselný (E202) . Môže obsahovať: MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. produkt vhodný do pekárskej a cukrárskej výroby.. Skladovanie: Teplota: min. 0.0°C, max. 25.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 75%. Tmavnutie produktu počas skladovania je prirodzeným javom, ktorý neznamená zníženú kvalitu produktu. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 4.0°C, max. 10.0°C. po otvorení spotrebujte do 7 dní. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 571 kJ
135 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 32 g
z toho cukry 31 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,13 g
Hmotnosť: 6 kg

 #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Náplne
Hmotnosť: 6 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: