Krém chrumkavý pistácia Caravella 5kg MM
Kód: 212422Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Príklad na použitie:
- náplň do praliniek - stačí ľahko nahriať pre ľahšiu prácu a plnenie.
- náplň do makroniek - len premiešaš a pomocou cukrárskeho vrecka naplníš makronky
- poleva na torty, dezerty - nahreješ na cca 40°C a polievaš. Pri tuhšej konzistencii sa dá nariediť olejem (10 % na kg).
- ochutenie krémov - môžeš pridať do šľahačky, pudingu a mascarpone.
- náplň pred pečením - stačí len rozmiešať a použiť podľa potreby(croissanty, výrobky z listového cesta a plundrového cesta, koláče) a potom zapiecť.
- náplň po upečení - stačí len rozmiešať a použiť podľa potreby (croissanty, šišky, vafle, palacinky, tartaletky, ostatné pekárske a cukrárske výrobky).
- ochutenie piškótového korpusu - môžeš použiť ľahko nahriatu Caravellu do už vyšľahanej zmesi na piškótový korpus alebo plát, ktorý bude vláčny a nebude suchý.
ZLOŽENIE
#zloženie#
Krém chrumkavý pistácia Caravella 5kg MM
Polotovar - krém, vhodný na plnenie pekárskych a cukrárskych produktov. Zloženie: Cukor; rastlinné oleje a tuky (slnečnicový olej, palmový tuk); pražené sekané PISTÁCIE (15%); PISTÁCIE (12,5%); sušené MLIEKO odtučnené; sušená MLIEČNA SRVÁTKA; LAKTÓZA; emulgátor: E322; farbivá: E163, E100; emulgátor: E322; prírodná aróma . Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Unigrá S.p.A, Via Gardizza 9/B, 48017 , Conselice (RA) , Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/ receptúry. V cukrárstve, na torty, koláče a zákusky. Skladovanie: Teplota: max. 20.0°C. Skladovanie po otvorení: Teplota: max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2434 kJ/585 kcal
Tuky 39 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 9,1 g
Sacharidy 47 g
z toho cukry 46 g
Vláknina 2,8 g
Bielkoviny 10 g
Soľ 0,28 g
Hmotnosť: 5 kg
Dodatočné parametre
Kategória: | NOVINKY |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.