FC jedlé lepidlo - 50g
Kód: 340034Súvisiaci tovar

Gum pasta - vynikajúca hmota na modelovanie kvetov. Je pružná a jednotlivé lupene s ňou vieš mať úplne tenučné.

Modelovacia hmota bielej farby vhodná na priame použitie v cukrárskej výrobe na výrobu modelovaných výrobkov a ozdôb.

Poťahovacia hmota, fondant vysokej kvality priamo z Dánska. Vhodný na poťahovanie tort, zdobenie cupcake a koláčov. Balenie: 250g

Fixa s potravinárskou farbou zabezpečí, aby si už nikdy nemusel rozmýšľať ako nakresliť očká alebo napísať meno na medovník či tortu.

Fixa s potravinárskou farbou zabezpečí, aby si už nikdy nemusel rozmýšľať ako nakresliť očká alebo napísať meno na medovník či tortu. Je naplnená atramentom, ktorý rýchlo schne...

Fixa s potravinárskou farbou zabezpečí, aby si už nikdy nemusel rozmýšľať ako nakresliť očká alebo napísať meno na medovník či tortu.

Gum pasta - vynikajúca hmota na modelovanie kvetov. Je pružná a jednotlivé lupene s ňou vieš mať úplne tenučné.

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Jedlé lepidlo ti pomôže, keď nebudeš vedieť ako spojjiť modelovanú postavičku alebo kvietok. Taktiež pri pripevňovaní perličiek na tortu je to veľký pomocník. #zloženie#FC JEDLÉ LEPIDLO - 50 G Pomôcka pre cukrárov. Zloženie: voda, emulgátor: E466, konzervačná látka: E211, regulátor kyslosti: E330, aróma. Výrobca: NewCakes BV, AX Wormer Bruynvisweg 3, 1531 Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: . Na prilepenie rôznych častí marcipánu/fondantu v cukrárskej výrobe.. Skladovanie: Skladovať v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 50 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.022 kg |

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a zlatou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.

Monohydrát kyseliny citrónovej vhodný pre potravinársky priemysel.

Arabská guma sa používa ako zahusťovadlo, stabilizátor, emulgátor a zvlhčovadlo. Väčšinou pôsobí v kombinácii s inými gélmi. Využíva sa predovšetkým pri výrobe cukroviniek,...

NUGÁT - Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Tento robustný červený kamerunský kakaový prášok od spoločnosti Van Houten je vyrobený z horených červených kamerunských bôbov. S týmto kakaovým práškom môžeš vytvoriť príjemný...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou červenou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 23 karátovým jedlým striebrom! Skvelé na svadobné torty. 80 x 80 mm x 1 mm.

Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias, vhodná na výrobu želé v cukráskej výrobe.

Želatínový prášok je vhodný na naviazanie a spevnenie krému, peny, pudingu a ovocných želé. Na liter produktu je potrebných 20 gramov želatínového prášku, aby sa získalo dobré...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.