Želatína v spreji 200ml
Kód: 320034Súvisiaci tovar

Vianočný stromček je dokonalá forma, ktorá stimuluje vašu kreativitu a inšpiruje vašu myseľ pri vytváraní nových a inovatívnych jedál. Vhodný do chladničky a mrazničky....

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 20.6.2023 Mixit sliepočky (nielen) pre Veľkú noc zniesli tie najlahodnejšie čokoládové vajíčka s chrumkavou mandľou vo vnútri. Mandličky...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes...

Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty. Každá malá morská víla sa poteší takýmto milým dekoráciám: delfíniky, morské koníky, morské panny, mini mušličky,...
Podrobný popis
Želé v spreji pomôže ovociu na tvojich koláčoch a dezertoch. Ovocie ostane nielen lesklé, ale aj dlhšie svieže a čerstvé.
Nanášanie v spreji sa dostane všade aj pri zložitejších tvaroch.
#zloženie#
320034
ŽELÉ GLAZÚRA V SPREJI
Glazúra s želé vzhľadom. Zloženie: Voda, Cukor, glukózo fruktózový sirup, marhule, Stabilizátor - E422, Stabilizátor – E418 Gellan gum, regulátor kyslosti: E330, E331, E333, Želírujúca látka - E440 Pektíny, Konzervačná látka: E202 Sorban draselný, Protihrudkujúca látka - E341 Fosforečnany vápenaté, Zahusťovadlo - E401 Alginát sodný, Prírodná aróma. Výrobca: Steensma B.V., Leeuwarden Galvanistraat 1, 8912 AX Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Glazúru zohriať na teplotu 45 - 50 °C. V závislosti od požadovanej hrúbky polevy aplikovať pri teplote 40 - 45 °C. Produkt je potrebné schladiť po pokrytí glazúrou.. Vhodná na dekoráciu alebo polievanie všetkých druhov pečiva (vrátane mrazených a chladených). Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 821 kJ
193 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 48 g
z toho cukry 44 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,16 g
#zloženie#

Stužovač šľahačky v prášku vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní.

Želatínový prášok je vhodný na naviazanie a spevnenie krému, peny, pudingu a ovocných želé. Na liter produktu je potrebných 20 gramov želatínového prášku, aby sa získalo dobré...

Prášková potravinárska bravčová želatína určená pre potravinársky priemysel.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Kvalitné vykrajovačky priamo od výrobcu. Rýchle a jednoduché použitie. TIP: Ak máš problém dostať hmotu z vykrajovačky von skús vykrajovať cez potravinovú fóliu. Materiál: kov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.