Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC glycerín 120g

Kód: 023100
3 € / ks 2,50 € bez DPH 25 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
29.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru a zabráni sa vysušeniu maslového cesta. Zlepšuje textúru a poddajnosť domáceho fondánu. Môže tiež pomôcť zjemniť starší a tuhý fondán, pridať pár kvapiek a preložiť ho cez fondán, až kým nebude hladký.

Detailné informácie

Podrobný popis

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru a zabráni sa vysušeniu maslového cesta. Zlepšuje textúru a poddajnosť domáceho fondánu. Môže tiež pomôcť zjemniť starší a tuhý fondán, pridať pár kvapiek a preložiť ho cez fondán, až kým nebude hladký. #zloženie#FC GLYCERÍN 120G Glycerín je všestranný produkt, ktorý udržuje výrobky čerstvé, zabraňuje vysychaniu a kryštalizácii cukru.. Zloženie: glycerol. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pridajte pár lyžičiek do cesta.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v chlade a suchu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 120 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1001 kJ/239 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 100 g; z toho cukry 96 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné
Hmotnosť: 0.12 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: