Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Karamelová čokoláda Callebaut Gold (30,4%) 400 g

Kód: 311112
10,20 € / ks 8,50 € bez DPH 25,50 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Možnosti doručenia

Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonalú karamelovo-kakaovú chuť s s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 30,4%.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Karamelová čokoláda Callebaut Gold

Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonalú karamelovo-kakaovú chuť s s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 30,4%.

Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity

Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.

Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?

  • Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
  • Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
  • Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
  • Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
  • Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.

 Ako si vybrať

Viac o Callebaut na YOUTUBE.  

 Video ako si vybrať čokoládu:

 

#zloženie# KARAMELOVÁ ČOKOLÁDA CALLEBAUT 400G. Čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 30,4 %, obsah tuku min. 35,6%). Zloženie: kakaové maslo (30 %); cukor (29 %); sušené MLIEKO (25 %); LAKTÓZA (5,5 %); sušená SRVÁTKA (5 %); sušené MLIEKO odtučnené (2,5 %); karamel (2 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1%), soľ (<1%).   Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2388 kJ/571 kcal; Tuky 37 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 23 g; Sacharidy 51 g, z toho cukry 50 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 8,0 g;  Soľ 0,51 g. Hmotnosť: 400 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: