Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Biela čokoláda Callebaut W2 (28%) 400g

Kód: 341578
Novinka
Značka: Callebaut
8,30 € / ks 6,92 € bez DPH 2 075 € / 100 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž. Obsah kakaa je 28%.

Detailné informácie

Podrobný popis

Biela čokoláda Callebaut W2

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž.

Obsah kakaa: 28%.

Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity

Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.

Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?

  • Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
  • Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
  • Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
  • Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
  • Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.

 Ako si vybrať

Viac o Callebaut na YOUTUBE.  

Ako si vybrať čokoládu?

 

#zloženie#

BIELA ČOKOLÁDA CALLEBAUT 400G
Biela čokoláda (obsah mliečnej sušiny min. 28%, obsah mliečneho tuku min. 22%, obsah tuku min. 34,3%). Zloženie: cukor (46,5 %); kakaové maslo (29,5 %); sušené MLIEKO plnotučné (23,5 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (e322) (<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1 %). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pred aplikáciu vytemberovať. v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2379 kJ
569 kcal
Tuky 36 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 55 g
z toho cukry 55 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,0 g
Soľ 0,20 g
Hmotnosť: 400 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: