Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Horká čokoláda Callebaut 811 (54,5%) 400 g

Kód: 311111
8,90 € / ks 7,42 € bez DPH 22,25 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 811, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným vanilkovým podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 54,5%.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Horká čokoláda Callebaut 811

Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 811, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným vanilkovým podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. S ideálnou viskozitou je ideálna pre prípravu ganáží, na polevu, do praliniek, ozdôb a horúcej čokolády (za 90 sekúnd).

Táto profesionálna čokoláda je vyrobená z najlepších západoafrických kakaových bôbov, hlavne odrody Forastero. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Obsah kakaa 54,5%.

 

 

O výrobcovi Callebaut: Symbol kvality a autenticity

Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.

Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?

  • Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
  • Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
  • Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
  • Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
  • Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.

 Ako si vybrať

Viac o Callebaut na YOUTUBE.  

 Video ako si vybrať čokoládu:

 

#zloženie# HORKÁ ČOKOLÁDA CALLEBAUT 400G. Horká čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 54,5%, obsah tuku min. 36,6%). Zloženie: kakaová hmota (43 %); cukor (43 %); kakaové maslo (13 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322) (<1 %); prírodná aróma: vanilková (<1 %).  Môže obsahovať: MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2307 kJ/ 551 kcal; Tuky 37 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g; Sacharidy 46 g, z toho cukry 43 g; Vláknina 8,1 g; Bielkoviny 5,1 g; Soľ 0,10 g. Hmotnosť: 400 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: