Cukor vanilínový 1 kg
Kód: 022012Súvisiaci tovar
Prášok kyseliny citrónovej sa zvyčajne používa ako prírodný konzervant v potravinárskych výrobkoch a ako kyselina v nápojoch. Pri pečení sa často používa ako prísada na...
FC Viazač ovocých štiav (175g) je viažuca látka ideálna na výrobu ovocných náplní do koláčov a ovocných želé. Prášok zmiešajte s cukrom a vmiešajte ho do ovocia.
Vínan draselný je prírodná soľ z produkcie vína a používa sa v mnohých receptoch na pečenie, ako sú bielkové cukrovinky a anjelské torty. Pridaj malé množstvo pri šľahaní...
Mix FunCakes pre Red Velvet Cake je vynikajúci mix, ktorý uľahčuje prípravu zamatového nadýchaného koláča alebo cupcakes s príchuťou ľahkej čokolády! Okrem vajec a vody musíš do...
Slivkový lekvár vhodný ako plnka do pekárskych a cukrárskych výrobkov
Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.
Ovocná zmes vhodná aj ako náplň do výrobkov v pekárskej a cukrárskej výrobe.
Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková
Podrobný popis
Vanilínový cukor, vhodný na použitie v potravinárskej výrobe, v gastronómii a na priamu spotrebu. #zloženie#VANILÍNOVÝ CUKOR 1 KG Vanilínový cukor. Zloženie: Cukor, aróma ethylvanilín (0,2%). Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, HORČICA. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný ako prísada na pečenie a dochutenie múčnikov, krémov, koktejlov, na posypanie koláčov, jemného pečiva atď. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1731 kJ/408 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 100 g; z toho cukry 100 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Cukor |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Dekoračný cukor granulovaný, určený do pekárskych výrobkov, na pekárske výrobky pred pečením a na dekoráciu cukrárskych výrobkov.
Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...
Vanilínový cukor, vhodný na použitie v potravinárskej výrobe, v gastronómii a na priamu spotrebu.
FC Invertný cukrový sirup 375g je sladší ako bežný cukor a je menej pravdepodobné, že bude kryštalizovať. Tento sirup je vyrobený z glukózy a fruktózy a je ideálny na udržanie...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.