Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Izomalt 1kg - dekoračný cukor

Kód: 021030
10,20 € –2 %
sugar wooden spoon white background
10,20 € –2 % 9,90 € / ks 8,25 € bez DPH 9,90 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu.

Akonáhle dodržíš odporúčaný postup prípravy je možné dosiahnuť efekt jedlého skla a ťahaného cukru.

Rozpustíš ho bez pridania vody. Po rozpustení  ho smieš farbiť gelovými farbami, dochutiť ochucovacími pastami, prípadne hotovú dekoráciu nasprejuj alebo ozdob práškovou farbou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu.

Akonáhle dodržíš odporúčaný postup prípravy je možné dosiahnuť efekt jedlého skla a ťahaného cukru.

Rozpustíš ho bez pridania vody. Po rozpustení  ho smieš farbiť gelovými farbami, dochutiť ochucovacími pastami, prípadne hotovú dekoráciu nasprejuj alebo ozdob práškovou farbou. Ak si izomalt nespracovala celý a nechávaš si ho na inokedy tak pri najbližšom rozpúšťaní pridaj pár kvapiek vody, aby sa zabránilo krehnutiu v dôsledku straty vnútornej vlhkosti.

#zloženie#IZOMALT 1KG Izomalt - zmes sacharidov v perličkách, na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií z karamelu.. Zloženie: zmes sacharidov. Môže obsahovať: OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Perličky izomalt rozpúšťame v hrnci kým nezmizne všetky vzduchové bublinky, bez pridania vody alebo iných ingrediencií. Nádobu s rozpusteným izomaltom chladíme v studenej kúpeli, a pri tom pridávame na 1 kg izomalt cca 10 ml vody, ktorú môžeme v tejto fáze zafarbiť. Po schladení nalejeme hmotu na modelovaciu silikónovú podložku a modelujeme pod lampou. Raz úplne rozpustené perly môžu byť rozohriate opakovane. Ak rozohrievame hmotu príliš často, príliš dlho alebo pri teplotách vyšších než 150 ° C, výrobok bude krehkejší. Pri opakovanom rozohrievaní preto odporúčame pridať opäť niekoľko kvapiek vody. Pri dodržaní výrobného postupu vzniká efekt lesklého skla. Možno rozpúšťať bez pridania vody. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. uchovávajte v suchu, chlade, v nepoškodenom a uzavretom obale. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. uchovávajte v suchu, chlade, v nepoškodenom a uzavretom obale. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 970 kJ/233 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 97 g; z toho cukry 97 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Cukor
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: