Fondánová poleva 1 kg - Belgofondant
Kód: 301346Súvisiaci tovar

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Posyp chrumkavé lesné ovocie je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes sú...

Magnetka Máša bodky. Po nalepení špajdle ju viete použiť aj ako zápich na tortu

Tieto posýpky FunCakes sú ideálne na zdobenie tort, koláčikov, šišiek, koláčikov, dezertov, zmrzliny a mnohých ďalších! Nielenže dobre vyzerajú, ale aj chutia!

Gélová farba 28g Wilton – Orange (oranžová) s hmotnosťou 28g je tvojou ideálnou voľbou pre dodanie nádherného oranžového odtieňa. Táto koncentrovaná farba je perfektná na...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Ochutnaj Twister Nocciola Bianca - skvelý zážitok v každej lyžičke! Tento vegánsky krém z pražených lieskových orieškov ťa prenesie do tropického Talianska bez zbytočných...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...
Podrobný popis
Základná receptúra: Fondánovú hmotu, zmiešame v pomere 40 ml vody (alebo cukrového roztoku) na 1 kg hmoty, za stáleho miešania zahrievame vo vodnom kúpeli na teplotu max. 40 °C. Pri vyššej teplote by mohlo dôjsť k znehodnoteniu fondánu.
#zloženie#
FONDANT BELGOFONDANT NA POLIEVANIE
Fondant. Zloženie: Cukor, Glukózový sirup, Voda. Môže obsahovať: GLUTÉN, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Belgosuc nv, Beernem Industriepark 20, 8730 Belgicko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná na použitie v potravinárskom priemysle ako poleva, na výrobu cukrárskych plniek a krémov. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 25.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 65.0%. Skladovať v uzatvorenom obale na suchom mieste. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 15.0°C, max. 25.0°C. Skladovať v uzatvorenom obale na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1505 kJ/354 kcal; Tuky <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g; Sacharidy 89 g, z toho cukry 78 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ <0,01 g. Hmotnosť: 1 kg
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | CUKRÁRSKE POTREBY |
---|---|
Hmotnosť: | 12 kg |
Položka bola vypredaná… |

Magnetka Vláčik Tomáš. Po nalepení špajdle ju viete použiť aj ako zápich na tortu

Mix arašidového masla, kokosového karamelu, odtučneného kakaa s kúskami himalájskej soli ťa dostane na prvú lyžičku

Vytvor si doma krásne zdobené dezery so sušenými kvetmi

Ovsená múka sa pridáva do ciest z pšeničnej múky pre svoju ovsenú chuť, schopnosť robiť cesto krehkejšie - vláčnejšie a v kuchyni je vhodná pre zníženie obsahu lepku.

Posyp karamelové kocky je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Mandľový krém! Jemný orechový krém vyrobený iba z kvalitných pražených mandlí.

Čo sa stane, keď sa skĺbia pražené mandle s kokosom, kakaovou hmotou a kakaové bôby ? Vyvážená kombináciu chutí len z prírodných surovín!

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.