Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Fondánová poleva 1 kg - Belgofondant

Kód: 301346
4,40 € –22 %
veterník caramel
4,40 € –22 % 3,40 € / ks 2,83 € bez DPH 0,34 € / 100 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Fondant, homogénna pevná biela cukrová hmota, vhodná ako na poleva na veterníky, eclairky, rezy, ale aj na výrobu fondánovej náplne alebo aj fondánového krému napr. do praliniek.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

 

Základná receptúra: Fondánovú hmotu, zmiešame v pomere 40 ml vody (alebo cukrového roztoku) na 1 kg hmoty, za stáleho miešania zahrievame vo vodnom kúpeli na teplotu max. 40 °C.  Pri vyššej teplote by mohlo dôjsť k znehodnoteniu fondánu.

#zloženie#

FONDANT BELGOFONDANT NA POLIEVANIE

Fondant. Zloženie: Cukor, Glukózový sirup, Voda.  Môže obsahovať: GLUTÉN, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Belgosuc nv, Beernem Industriepark 20, 8730 Belgicko.  Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná na použitie v potravinárskom priemysle ako poleva, na výrobu cukrárskych plniek a krémov. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 25.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 65.0%. Skladovať v uzatvorenom obale na suchom mieste.  Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 15.0°C, max. 25.0°C. Skladovať v uzatvorenom obale na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1505 kJ/354 kcal; Tuky <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g; Sacharidy 89 g, z toho cukry 78 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ <0,01 g. Hmotnosť: 1 kg

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: CUKRÁRSKE SUROVINY
Hmotnosť: 12 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: