Biela čokoláda Callebaut W2 (28%) 2,5kg

Kód: 311107
45,20 € / ks 37,67 € bez DPH 18,08 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
13.12.2024
Možnosti doručenia

Belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž. Obsah kakaa je 28%.

Na čokolády Callebaut sa nevzťahuje žiadna zľava.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Biela čokoláda Callebaut W2

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž. Obsah kakaa je 28%.

Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity

Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.

Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?

  • Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
  • Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
  • Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
  • Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
  • Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.

Viac o Callebaut na YOUTUBE.  

 Video ako si vybrať čokoládu:

 

#zloženie#BIELA ČOKOLÁDA CALLEBAUT 2,5KG Biela čokoláda (obsah mliečnej sušiny min. 28%; obsah mliečneho tuku min. 22%, obsah tuku min. 34,3%). Zloženie: cukor (46,5 %); kakaové maslo (29,5 %); sušené MLIEKO plnotučné (23,5 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322)(<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1 %). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pred aplikáciou vytemperovať. v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2379 kJ/569 kcal. Tuky 36 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g. Sacharidy 55 g; z toho cukry 55 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 6,0 g. Soľ 0,21 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Callebaut čokoláda
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: