Biela čokoláda Callebaut Velvet (32%) 2,5kg
Kód: 311110Súvisiaci tovar

Predaj tohto tovaru je v letných mesiacoch vzhľadom k vyšším teplotám pozastavený. Možný je predaj iba po telefonickej dohode na osobný odber. Tekutý krém na šľahanie a...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Náhradná miska do temperovača 1,8l

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Biela čokoláda Callebaut Velvet
Belgická biela čokoláda Callebaut Velvet je najjemnejšou bielou čokoládou v rade Callebaut. Ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž. Obsah kakaa je 32%.
Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity
Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.
Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?
- Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
- Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
- Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
- Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
- Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.
Ako si vybrať
Video ako si vybrať čokoládu:
#zloženie#Biela čokoláda Callebaut Velvet 2,5kg Biela čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 32%; obsah mliečneho tuku min. 22,3%, obsah tuku min. 40%)Biela čokoláda Callebaut Velvet 2,5kg Biela čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 32%; obsah mliečneho tuku min. 22,3%, obsah tuku min. 40%)Cukor; kakaové maslo (34,5 %); sušené MLIEKO plnotučné; emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322)(<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1 %)VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G PRODUKTU Energia 2465kJ Energia 589kcal Tuky 40g Z toho nasýtené mastné kyseliny 24g Sacharidy 51g Z toho cukry 51g Bielkoviny 6,1g Soľ 0,22g Vláknina <0,5g Podiel vody gHmotnosť: 2,5kg#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokolády a polevy |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |

Čokoláda tmavá CORI 1 kg, termostabilná, so skvelou chuťou a vôňou, ktorú jej zabezpečuje vysoký podiel kakaovej sušiny a kakaového masla. Krásne tmavá, jemne voňavá,...

Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skvelá biela čokoláda! Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej...

Belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej...

Choco Drip je obľúbená forma farebnej polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke. Vieš ju okamžite použiť či už na krémovú alebo poťahovnú tortu, pops lízatka...

Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu

Choco Drip je obľúbená forma farebnej polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke. Vieš ju okamžite použiť či už na krémovú alebo poťahovanú tortu, pops lízatka...

Choco Drip je obľúbená forma farebnej polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke. Vieš ju okamžite použiť či už na krémovú alebo poťahovnú tortu, pops lízatka...

Chunks termostabilné čokoládky oživia tvoje Cookies a Muffinky -pridaj ich do cesta a peč spolu.

Choco Drip je obľúbená forma farebnej polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke. Vieš ju okamžite použiť či už na krémovú alebo poťahovnú tortu, pops lízatka...

Choco Drip je obľúbená forma farebnej polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke. Vieš ju okamžite použiť či už na krémovú alebo poťahovnú tortu, pops lízatka...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.