Vanilkové struky 16-20cm 250g
Kód: 510533Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Bourbon vanilkové struky z Madagaskaru (16–20 cm) s intenzívnou arómou, sladkou chuťou a bohatými semienkami. 100 % Bourbon vanilkové struky z odrody PLANIFOLIA. Ideálne na pečenie, dezerty, krémy či domáce likéry.
Hlavné výhody:
-
100 % prírodná vanilka (žiadne arómy)
-
intenzívna chuť aj po pečení
-
žiadny cukor, žiadne konzervačné látky
Je to teda profesionálny produkt pre cukrárov, pekárov, výrobcov zmrzliny či reštaurácie.
🍰 Využitie v cukrárstve:
-
Krémové dezerty (panna cotta, crème brûlée, vanilkové krémy)
-
Tartaletky, cheesecaky a rolády
-
Cesto a pečené zákusky (piškóty, madlenky, bábovky)
-
Zmrzliny a semifreda
-
Maslové a ganache krémy
-
Cukrárske plnky, peny, glazúry
Ideálny pre profesionálnych cukrárov, pekárne, reštaurácie a výrobcov zmrzlín, ktorí chcú ponúknuť dezerty s nezameniteľnou chuťou pravej vanilky.
#zloženie#
Vanilkové struky 16-20cm 250g. Madagaskarské bourbon vanilkové struky celé, neupravované, botanický druh: Vanilla planifolia, 16-20 cm. Balené v ochrannej atmosfére (50%N2/50%CO2). Zloženie: Bourbon vanilkové struky 100 %. Krajina pôvodu základnej zložky - vanilka: Madagaskar. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovenská republika. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Na dochutenie sladkých jedál, na prípravu dezertov, krémov, koktejlov, ochutených chladných i horúcich nápojov, zmrzlín a čokolád. Skladovanie: 15 - 25 °C . Chráňte pred slnkom a teplom. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 250 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 926 kJ/224 kcal. Tuky 8,6 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g. Sacharidy 17 g; z toho cukry 10 g. Vláknina 0 g. Bielkoviny 4,0 g. Soľ 0,04 g.
#zloženie#
Dodatočné parametre
| Kategória: | Vanilka |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.25 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
